Book tid 39 20 55 77 shopping_basket Din kurv (0) DK    UK

Gammeldags barber i København

I dag findes der et utal af højteknologiske barberingsprodukter med diverse smarte funktioner, der kan lette besværet med den daglige skægtrimning. Men der er altså bare noget nostalgisk og afslappende ved at læne sig tilbage i en stol og lade en professionel klare hårfjerningen med en gammeldags barbering. Det mener vi i hvert fald hos Men’s Room. Her tilbyder vi en lang række ydelser inden for hårfjerning til mænd, og selvfølgelig kan vi også skrive gammeldags barber på CV’et. Men hvordan foregår sådan en god gammeldags barbering egentligt i vores klinik København? Det kan du blive klogere på her.

Træd ind i en maskulin hudplejeklinik

Nok er Men’s Room en hudplejeklinik – et ord, der muligvis vækker associationer til kvindefnidder, parfumerede produkter og feminine omgivelser hos mange mænd. Men bare rolig. Der er ikke noget feminint ved Men’s Room. Tværtimod har vi gjort alt for at skabe en maskulin atmosfære, hvor mænd trygt kan lægge sig under behandling i kyndige hænder – uden at de behøver at frygte for overplukkede bryn og andre feminine træk. Her behandler vi nemlig kun mænd, og vores behandlinger, indretningen og stemningen på klinikken er tilpasset derefter.

Læn dig tilbage, og nyd en gammeldags barbering

Når du har absorberet den rustikke og maskuline stemning i klinikken, kan du læne dig godt tilbage til en god, gammeldags barbering – som naturligvis foregår med kost og ragekniv. Behandlingen tager som regel mellem en halv og en hel time. Undervejs kan du slappe af og koble af fra hverdagen, mens vores behandlere klarer din barbering med sikker hånd og præcision. Og bagefter kan du nyde det knivskarpe resultat.

Vil du besøge en gammeldags barber i København?

Så kig forbi klinikken på H.C. Andersens Boulevard. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os og høre nærmere.