Book tid 39 20 55 77 shopping_basket Din kurv (0) DK    UK

Om Men's Room

Men`s Room er Danmarks første hudplejeklinik for mænd. Forretningen åbnede i 1998 og har hermed snart 20 års speciale i hudpleje målrettet mænd.

De første år lå Men's Room på Lyngbyvej, Østerbro og flyttede i 2005 til større mere eksklusive lokaler i det centrale København ved Langebro.


Har mænd brug for behandlinger? Ja. Mange ved slet ikke, hvad hudpleje kan gøre for dem.
Huden kan blive meget flottere, sundere, stærkere og pænere, end du tror, ved god hudpleje.

Mænd har oftere udadvendte jobs f.eks. med kundekontakt, hvor førstehåndsindtrykket er af stor betydning. Man bruger tid, penge og energi på at være nybarberet, velklippet og pæn i tøjet, og man(d) er blevet bevidst om, at alle disse tiltag er af mindre betydning, hvis man har uren hud, knopper efter barbering, uregerlige øjenbryn, hår ud af ørerne eller flossede, nedbidte negle og hår på ryggen.

Mænd trives ofte dårligt på en traditionel "højøstrogen" skønhedsklinik. I Men's Room kan du læne dig trygt tilbage. Vi ved, at mænd ikke skal have pigebryn, kvindehud eller har et hobbybetonet forhold til hudpleje. Så bare slap af og nyd turen. Alt er tænkt til mænd.

Derfor har vi åbnet Men´s Room - en hudplejeklinik for mænd, hvor behandlinger, indretning og produkter er tilpasset dine behov. Uden du behøver forhåndsviden. Vi guider dig og rådgiver.

Men's Rooms behandlere er veluddannede enten fra Cidesco- eller Kosmetikeruddannelsen, og her lægges vægt på faglig dygtighed, stor grundighed og individuelt tilpassede behandlinger af alle gæster. Med fokus på det maskuline

Gavekort og produkter kan købes i butikken og på vores webshop.

Med venlig hilsen
Marie Marcuslund-Reuss & Carina Andreasen
Men's Room - siden 1998