By Men's Room opstartssæt til ansigtspleje | Basal grundhudpleje

keyboard_backspace Tilbage til produktoversigt

Opstartssæt til ansigtspleje, basisprodukter. Step 1, 2, 3.

Varenr: bm7
Vejl. pris: DKK 975,00

DKK 850,00


Control Cleanser,- Step 1. Bruges f.eks.i badet, hvor den renser og plejer huden uden udtørring og forhindrer infektion. Kan anvendes også til barbering. 
Repair Spray- Step 2. Spray direkte på huden efter vask og evt. barbering for at neutralisere vandets kalk, berolige og fugte huden. Mod ingroede hår og tilstopning.
Defence Cream- Step 3. Benyt Defence Cream, en ekstraordinært helende og beskyttende ansigtslotion, der ikke fedter.

Dette er den helt basale grundhudpleje, som de fleste kender den. Bare mere behandlende og hudforbedrende. Vaskegele, der renser huden grundigt og nænsomt og modsat traditionel ansigtsvask og bodywash, støtter hudens fine pH-balance og efterlader huden ren og sund. Derefter Repair Spray, der neutraliserer vandets kalk, og huden fugtes, beroliges (f.eks. efter barbering) og absorberer bedre Defence Cream, en særligt helende og beskyttende ansigtslotion, der ikke fedter. Opstartssættets tre produkter skaber sammen et miljø, al hud heler godt op i. Fra normal, ung, tør og irriteret hud, til moden hud og akne.
Vi anbefaler, man kombinerer opstartssæt med Control Serum for optimal egen hudfunktion og -reparation. Det vigtigste er, at alt du gør, er målrettet behandlende, så du ikke kommer til at modarbejde processen ved at bruge f.eks. for skrappe produkter.

Forkæl dig selv
eller en du kender

 

Bestil tid til en behandling hos os eller
køb et gavekort til en du holder af.

Book tid Køb gavekort