Viden om

Røde knopper efter barbering hos mænd

De fleste har nok oplevet at få små, røde knopper efter barbering – især mænd, som ofte må affinde sig med irriteret hud i ansigtet og på halsen til fordel for et glatbarberet ansigt. Der er dog meget, du selv kan gøre for at komme de irriterede knopper til livs. Hos Men’s Room har vi specialiseret os i hudpleje til mænd.
Læs mere her


Ansigtscreme til mænd

Før i tiden har hudpleje primært været forbeholdt kvinder, og ansigtspleje til mænd har måske været en smule tabu. Men der er ingen grund til at holde dig tilbage, fordi du som mand ønsker at passe på din hud og hos Men’s Room oplever vi da også en stigende efterspørgsel på viden om ansigtspleje til mænd.
Læs mere her


Gavekort til barbering i København – derfor skal du vælge en professionel barbering

Er du løbet tør for gode gaveidéer? Så kan du for eksempel overveje at købe et gavekort til en barbering i Københavns eneste hudplejeklinik for mænd: Men’s Room. Men hvorfor egentlig vælge en professionel barbering, når man lige så vel kan gøre det gratis hjemme foran spejlet? Vi giver dig en håndfuld gode grunde her.
Læs mere her
 

Voksbehandling til mænd i København – derfor skal du vælge hårfjerning med voks

Der findes utallige våben i kampen mod uønsket kropsbehåring – nogle mere effektive og skånsomme end andre. Hos Men’s Room er vi dog varme fortalere for voksbehandling, og derfor tilbyder vi selvfølgelig også professionel voksbehandling til mænd i vores klinik i København. Dog specialiserer vi os ikke i intimvoks her.

Læs mere her

 
 

Gammeldags barber i København

I dag findes der et utal af højteknologiske barberingsprodukter med diverse smarte funktioner, der kan lette besværet med den daglige skægtrimning. Men der er altså bare noget nostalgisk og afslappende ved at læne sig tilbage i en stol og lade en professionel klare hårfjerningen med en gammeldags barbering. Det mener vi i hvert fald i Men’s Room. Her tilbyder vi en lang række ydelser inden for

Læs mere her