Fodpleje og håndpleje | Kosmetolog - Mens Room i København

Fodpleje og håndpleje

Pæne, bløde fødder og hænder uden mærkbar hård, tør hud, neglebånd på afveje og som ikke kradser, er dels rart og en detalje, der øger oplevelsen af at være soigneret betragteligt. For dig selv og andre. Desuden er det en meget behagelig oplevelse for de hårdt prøvede hænder og fødder at blive masseret og plejet. Man får det sjældent gjort selv.

Vi har ikke decideret ikke nogen produkter til hænder og fødder. Vi vil dog anbefale at du kan benytte vores Repair Oil til at pleje dine fødder eller hænder derhjemme. Hvor ofte vi vil anbefale at få fodpleje eller håndpleje afhænger af, hvor villig du er til at pleje dem selv derhjemme. Dog vil anbefalingen være cirka en gang om måneden. Giv en af dine kære et gavekort til at få fixet deres hænder og fødder. 


Sådan kan du vedligeholde dine hænder og fødder derhjemme 

Vedligeholdelse af hænder og fødder mellem behandlingerne, er en vigtig del af behandlingen. Vi anbefaler at holde neglene pæne og rense dem. Klip dem, dog ikke ned i siderne, så er der risiko for nedgroede negle. Smør olie eller creme dagligt. På fødderne kan man med fordel bruge en fodfil ugentligt til den værste hårde hud.