Voksbehandling til mænd København | Hårfjerning med voks til mænd

Voksbehandling

Hårfjerning til mænd i København

Har du brug for en hårfjerning hos Men's Room i København?

Hårfjerning er for alle. For mænd kan uønsket hårvækst være til stor gene. Meget hårfjerning kan klares i hjemmet, men bryn, øre- og næsehår er en befrielse at få ordnet professionelt og ved større områder, som f.eks. bryst og ryg, anbefaler vi også, at du besøger vores hudplejeklinik for mænd i København. Hos Men’s Room har vi beskæftiget os professionelt med hudpleje og hårfjerning hos mænd siden 1998, og vi ved derfor præcis hvilke metoder og produkter, der egner sig bedst til maskulin hårfjerning.

Der er flere forskellige metoder til at fjerne uønsket hårvækst hos mænd, men en af de mest effektive er voks. Voksbehandling af mænd er en hurtig og langtidsholdbar metode, der modsat barbering efterlader huden fin, glat og ugeneret. Fordelen ved denne behandling er desuden, at voksen fjerner hårene ved roden, så de nye hår er bløde og ikke stikker, når de endelig vokser ud igen.


Voksbehandling til mænd i København

Inden hårfjerning med voks i vores klinik i København er det vigtigt, at huden ikke er solskoldet, har eksem eller lider under andre overfølsomhedsreaktioner.
Efter endt behandling er huden ofte rød, hævet, øm og skal have ro, men dette er helt normalt.
Det er en god ide at medbringe en ren T-shirt for at mindske risiko for infektion. Af samme årsag bør man samme dag behandlingen har fundet sted ikke:
  • Foretage varme- og svedfremkaldende aktiviteter
  • Tage solbad eller solarium
  • Bade
  • Røre ved det behandlede område
Den første lille uge efter voksbehandlingen vaskes huden med en desinficerende sæbe. Efter nogle dage fjernes døde hudceller med et hampreb 2-3 gange om ugen. Ryggen indsmøres i en ikke-tilstoppende creme efter bad.
Efter gennemsnitlig 6 uger, er hårene lange nok til en gentagelse af behandlingen. Vi instruerer i hjemmepleje i forbindelse med behandling. Udover voksbehandling af store områder som f.eks. bryst, ben, mave, lænd, ryg, skuldre, arme og nakke tilbyder vi hos Men’s Room også hårfjerning i næsebor og øregange samt retning af bryn.


Bestil tid til en maskulin hårfjerning med voks

Vil du høre mere om hårfjerning til mænd med voks, eller vil du bestille til en behandling i vores maskuline hudplejeklinik på H.C Andersens Boulevard i København, er du velkommen til at kontakte os på telefon 39 20 55 77. Vi glæder os til at vise dig, at hårfjerning også er for mænd! Køb et gavekort til voksbehandling af ryg, skuldre, nakke og lænd her, og bliv forkælet.


Se vores priser her