Gavekort til mænd | Køb gaver til mænd her | Bestil her i dag

Gavekort/ gaver til mænd

Produkter

Se vores effektive og gode
hudplejeprodukter (og web-produktgavekort) til mænd 

Klinik-gavekort

Køb et gavekort til behandling og produkter i klinikken
til en du holder af

Produkter             Forhandlere             Gavekort             Klippekort
Håndpleje 1 time

Håndpleje 1 time

DKK DKK 740,00

Håndpleje, pleje af negle og negleomgivelser, peeling, håndmassage og paraffinbad

Fodpleje 1 time

Fodpleje 1 time

DKK DKK 740,00

Fodbad, pleje af negle og -omgivelser, peeling, fjernelse af hård hud, fodmassage og paraffinbad

Minihåndpleje i forbindelse med ansigtsbehandling eller fodpleje

Minihåndpleje i forbindelse med ansigtsbehandling eller fodpleje

DKK DKK 300,00

Minihåndpleje i forbindelse med ansigtsbehandling eller fodpleje

Rygmassage 25 min

Rygmassage 25 min

DKK DKK 700,00

muskelafslappende rygmassage

Kropsmassage 55 min

Kropsmassage 55 min

DKK DKK 825,00

Afslappende kropsmassage

Gavekort Voks ryg inkl. skuldre, nakke, lænd

Gavekort Voks ryg inkl. skuldre, nakke, lænd

DKK DKK 535,00

Hårfjerning med voks på ryg inkl. nakke, skuldre, lænd

Voks bryst inkl. mave

Voks bryst inkl. mave

DKK DKK 535,00

Hårfjerning med voks på bryst inkl. mave

Mangler du en original idé og den perfekte gaveidé til ham? Til manden i dit liv? Gavekort, særligt til selvforkælende behandlinger som fx massage og ansigtsbehandling, kan være den ultimative måde at vise, hvor meget du holder af en person. Giv din mand, kæreste, søn, ven, far (til Fars Dag), bror eller en helt anden en fed oplevelse hos Men’s Room, Københavns og Danmarks eneste -ja verdens første- hudplejeklinik udelukkende for mænd. Gavekortene kan udstedes til alle vores ydelser, er gyldige i 3 år og passer perfekt som julegave, værtsgave, jubilæumsgave, kærestegave m.m. Læs mere eller køb et gavekort til Men’s Room allerede i dag.


Gaver til mænd der har alt

Det er svært at finde på gaver til mænd. Mange mænd køber selv det de har brug for, når de mangler det, og det kan derfor være svært at finde på en god gaveidé til manden der har alt. Hudpleje-/velværebehandlinger, som f.eks. dybderensende ansigtsbehandlinger, hårfjerning og massage, kan man dog aldrig få for meget af. Eller ordentlige hudplejeprodukter, der passer til mandehud. Som virker.


Hos os er manden i trygge hænder

Giv et gavekort og tillad ham at synke dybt ned på briksen og nyde en behandling med afslappende hudpleje. Her er der ikke tale om en traditionel, feminin skønhedssalon, men en maskulin klinik, der både i indretning og behandlinger er tilpasset manden og hans hudplejemæssige behov. Vi har siden 1998 tilbudt hudpleje og hårfjerning til mænd, og vi har derfor både ekspertisen og den omfattende viden, der skal til i behandlingen af mænds særlige hudtilstande.


Gavekort til vores forskellige behandlinger

Vi udsteder gavekort til mænd til alle vores ydelser i København, så lige meget om du ønsker at give en mand en afstressende massage eller hjælpe ham med retning af bryn, finder du en pakke, der passer til dine behov. Prøv f.eks. “Dit Bedste Jeg”, en grooming behandling, der bl.a. justerer ansigtshår, fjerner døde hudceller samt fugter og plejer. Denne er ideel, hvis man ønsker et friskt og sundt look inden et vigtigt møde, en date, en fest eller inden man skal have taget et nyt pas-/profilbillede. Vil du afdække alle områder, anbefaler vi vores gavekort “Hele Molevitten”, der som navnet antyder, giver en komplet helkropsoplevelse. Gavekortet indeholder bl.a. ansigtsbehandling til mænd med det hele, håndpleje, fodpleje, rygmassage eller voks af ryg. Du behøver altså ikke lede længere efter den rigtige gaveidé til din mand. Kontakt Men’s Room i dag for at høre mere om vores gavekort til mænd eller for at bestille et i dag.