Book tid 39 20 55 77 shopping_basket Din kurv (0) DK    UK

Gavekort til barbering i København – derfor skal du vælge en professionel barbering

Er du løbet tør for gode gaveidéer? Så kan du for eksempel overveje at købe et gavekort til en barbering i Københavns eneste hudplejeklinik for mænd: Men’s Room. Men hvorfor egentlig vælge en professionel barbering, når man lige så vel kan gøre det gratis hjemme foran spejlet? Vi giver dig en håndfuld gode grunde her.

En mere taknemmelig hud

Barbering kan være hårdt for huden, der nemt kan blive tør og irriteret. De fleste mænd kører på rutinen, når de barberer sig, og overvejer derfor næppe, at deres indøvede barberingsteknik måske gør mere skade end gavn for deres hud. Men ved at overlade barberingen til Men’s Rooms uddannede behandlere, skånes huden for knopper, rødme og indgroede hår.

Et flottere resultatGavekort barbering København

Langt de fleste overlader hårklipningen til en frisør – og med god grund. For det er altså ikke sådan lige til at stå foran spejlet med krop og hoved drejet i en ubehjælpsom vinkel, mens man forgæves forsøger at få saks og trimmer til at makke ret. Skægget er dog en lige så stor del af udseendet som håret på hovedet, og derfor er det lige så logisk at lade en fagperson tage sig af barberingen, som det er at lade en frisør tage sig af frisuren. For resultatet bliver altså bare flottere og skarpere, når en professionel behandler styrer kniven.

Mulighed for rådgivning om hudpleje

Hos Men’s Room kan vi i kraft af vores uddannelse og erfaring rådgive om korrekt hudpleje, der sikrer en stærkere, flottere og sundere hud. Og vi giver gerne et par gode råd med på vejen i forbindelse med en barbering, som du kan have med dig, når du selv står med trimmer eller skraber hjemme foran spejlet. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at blive klogere på hudpleje til mænd, eller hvis du er på udkig efter et gavekort til en barbering i København.