Book tid 39 20 55 77 shopping_basket Din kurv (0) DK    UK

Gavekort til mænd

Mangler du den perfekte gaveidé til ham? Til manden i dit liv? Gavekort, særligt til selvforkælende behandlinger som fx massage og ansigtsbehandling, er den ultimative måde, at vise, hvor meget du holder af en person. Giv din mand, kæreste, søn, ven eller en helt anden en skøn oplevelse hos Men’s Room, Københavns og Danmarks eneste -ja verdens første- hudplejeklinik udelukkende for mænd. Gavekortene kan udstedes til alle vores ydelser, holder i op til tre år og passer perfekt som julegave, værtsgave, jubilæumsgave, kærestegave m.m. Læs mere eller køb et gavekort til Men’s Room allerede i dag.


Gaver til mænd der har alt

Det er svært at finde på gaver til mænd. Mange mænd køber selv det de har brug for, når de mangler det, og det kan derfor være svært at finde på en god gaveidé til manden der har alt. Hudpleje-/velværebehandlinger, som fx dybderensende ansigtsbehandlinger, hårfjerning og massage, kan man dog aldrig få for meget af.


Hos os er manden i trygge hænder

Giv et gavekort og tillad ham at synke dybt ned på briksen og nyde en behandling med afslappende hudpleje. Her er der ikke tale om en traditionel, feminin skønhedssalon, men en maskulin klinik, der både i indretning og behandlinger er tilpasset manden og hans hudplejemæssige behov. Vi har siden 1989 tilbudt hudpleje og hårfjerning til mænd, og vi har derfor både ekspertisen og den omfattende viden, der skal til i behandlingen af mænds særlige hudtilstande.


Gavekort til vores forskellige behandlinger

Vi udsteder gavekort til mænd til alle vores ydelser, så lige meget om du ønsker at give en mand en afstressende massage eller hjælpe ham med retning af bryn, finder du en pakke, der passer til dine behov. Prøv f.eks. “Dit bedste jeg”, en groomingbehandling, der bl.a. justerer ansigtshår, fjerner døde hudceller samt fugter og plejer. Denne er ideel, hvis man ønsker et friskt og sundt look inden et vigtigt møde, en date, en fest eller inden man skal have taget et nyt pas-/profilbillede. Vil du afdække alle områder, anbefaler vi vores gavekort “Hele Molevitten”, der som navnet antyder, giver en fantastisk helkropsoplevelse. Gavekortet indeholder bl.a. ansigtsbehandling til mænd med det hele, håndpleje, fodpleje, rygmassage eller voks af ryg. Du behøver altså ikke lede længere efter den perfekte gaveidé til din mand. Kontakt Men’s Room i dag for at høre mere om vores gavekort til mænd eller for at bestille dit eksemplar i dag.

Køb gavekort her