Voksbehandling til mænd i København | Skånsom hårfjerning

Voksbehandling til mænd i København

Voksbehandling til mænd i København – derfor skal du vælge hårfjerning med voks

Der findes utallige våben i kampen mod uønsket kropsbehåring – nogle mere effektive og skånsomme end andre. Hos Men’s Room er vi dog varme fortalere for voksbehandling, og derfor tilbyder vi selvfølgelig også professionel voksbehandling til mænd i vores klinik i København. Er du i tvivl om, hvorvidt en voksbehandling er noget for dig? Så læs med her, og bliv klogere på fordelene.


Voksbehandling er mere skånsomt for huden

Voksbehandling af mænd københavn

Ved barbering bliver huden nemt øm, irriteret og efterladt med røde knopper, hudflager og i værste tilfælde indgroede hår. En voksbehandling er derimod skånsom for huden. Der er altså god grund til at overveje hårfjerning med voks, hvis du både vil se skarp ud til strandturen og passe på din hud.


En voksbehandling holder længere

Du kan være nok så grundig med skraberen hjemme på badeværelset. Men dagen efter titter de første stikkende hår allerede frem fra det barberede område, og efter et kort stykke tid må du igen finde skraberen frem – til stor irritation for din hud. Heldigvis kan du nemt slippe for irriteret hud og tidsspilde med en voksbehandling, som giver et langt mere langvarigt resultat. Så kan du bruge tiden på at se godt ud i stedet for at kæmpe en evig kamp mod den uønskede kropsbehåring.


Voksbehandling giver et flottere resultat

Du har sikkert prøvet at stå i en mere eller mindre umenneskelig stilling i et forsøg på at lokalisere de behårede områder i lyset af en svag loftslampe, mens du med rystende hånd fører skraberen hen over følsomme områder på kroppen – for så at opdage at din barbering er knap så grundig, når du bevæger dig ud i et naturligt lys. Det scenarium kan du nemt undgå med en voksbehandling, som altid giver et flot resultat uden oversete områder. Vil du vide mere om voksbehandling for mænd? Så kontakt Men’s Room, eller kig forbi klinikken på H.C. Andersens Boulevard 47 i København. Vi tilbyder hårfjerning over hele kroppen bortset fra intimvoks.

Se priser her.