Historien bag hudplejeklinikken og hudplejeserien for mænd

Om Men's Room

Om Men's Room og serien, by Men's Room

Men's Room er Danmarks første hudplejeklinik for mænd. Forretningen åbnede i 1998 og har hermed snart 23 års speciale i hudpleje målrettet mænd.De første år lå Men's Room på Lyngbyvej, Østerbro og flyttede i 2005 til større mere eksklusive lokaler i det centrale København ved Langebro.

I 2018 lancerede Men's Room sin egenudviklede professionelle frugtsyreserie, by Men's Room, Professional Skin Care for Men since 1998. Nu kan mænd også få potent og effektiv hudpleje tænkt til dem. Og det virker. Med garanti. Vores kunder og behandlere er de bedste ambassadører. Serien er nu ude på mange klinikker og saloner landet over, og vores mission er at lade produkternes effektivitet tale seriens sag. Ærlig hudplejeidealisme er vejen frem for produkter by Men's Room. Vi laver kun produkter, vi selv vil købe.


Har mænd brug for behandlinger og hudpleje? Ja. Mange ved slet ikke, hvad hudpleje kan gøre for dem.
Huden kan blive meget flottere, sundere, stærkere og pænere, end du tror, ved god hudpleje -og holde sig stærk og sund livet igennem. Uden et slapt, slidt rødmosset, vildt og plettet alderdomsudseende.

Mænd har oftere udadvendte jobs f.eks. med kundekontakt, hvor førstehåndsindtrykket er af stor betydning. Man bruger tid, penge og energi på at være nybarberet, velklippet og pæn i tøjet, og man(d) er blevet bevidst om, at alle disse tiltag er af mindre betydning, hvis man har uren hud, knopper efter barbering, uregerlige øjenbryn, hår ud af ørerne eller flossede, nedbidte negle og hår på ryggen og op ad skjortens kant.

Mænd trives ofte dårligt på en traditionel "højøstrogen" skønhedsklinik. I Men's Room kan du læne dig trygt tilbage. Vi ved, at mænd ikke skal have pigebryn, kvindehud eller har et hobbybetonet forhold til hudpleje. Så bare slap af og nyd turen. Alt er tænkt til mænd.

Derfor har vi åbnet Men´s Room - en hudplejeklinik for mænd, hvor behandlinger, indretning og produkter er tilpasset dine behov. Uden du behøver forhåndsviden. Vi guider dig og rådgiver.

Men's Rooms behandlere er veluddannede fra de anerkendte uddannelser, og her lægges vægt på faglig dygtighed, stor grundighed og individuelt tilpassede behandlinger af alle gæster. Med fokus på det maskuline.

Køb gavekort og produkter kan købes i butikken og på denne side ved at trykke på linkene.

Med venlig hilsen
Marie Marcuslund-Reuss & Carina Andreasen
Men's Room - siden 1998