Book tid 39 20 55 77 shopping_basket Din kurv (0) DK    UK

Professional skincare for men since 1998

Book time Buy voucher by Men's Room products
 


 GAVEKORT TIL MEN'S ROOM ER EN PERSONLIG GAVE. VI LAVER DEM MED NAVN PÅ MODTAGEREN :-)
Bestil og print ud eller send til modtageren på et øjeblik  Døgnet rundt :-)

 
Køb gavekort   
Book tid
by Men's Room webshop


 
       


 
 

Men’s Room i København er Danmarks eneste hudplejeklinik kun for mænd. Siden 1998 har vi tilbudt maskulin hudpleje og hårfjerning, så vi har har nu 20 års erfaring bag os.

Vi ved, at mange mænd tager afstand fra traditionelt feminine skønhedssaloner, så vi har indrettet vores klinik og tilpasset vores behandlinger, så de matcher den moderne mand og hans ønsker og behov.   
 

Vi bringer det bedste frem i dig  

 

Lad Men’s Room hjælpe dig med at være den bedst mulige udgave af dig selv - Velsoigneret og klar til hverdagen. Vi tilbyder både ansigtsbehandlinger, skægbehandlinger, hårfjerning og hånd- og fodpleje, så du altid kan fremstå fra din bedste side.

Vores vision

 

Hos Men's Room, skønhedsklinik for mænd i København, er vores mottoer: "Hold det simpelt" og "Vi lover ikke mere, end vi kan holde". Ansigtsbehandling, hårfjerning og korrekt hjemmepleje kan gøre større forskel, end de fleste mænd tror, og vi glæder os til at vise dig det på din egen krop. Hudpleje er en videnskab og vores store passion, og det kan erstatte meget medicin, hvis brugt korrekt.  
Hos Men’s Room besidder vi landets største ekspertise inden for vores felt. Vi har mangeårig erfaring med hudpleje for mænd i København, specialviden om mænds hud, mænds vaner og deres hudtilstande. Vi ved, hvilke produkter, der er gode til herrehud og -livsstil. Cremer og andre produkter til mænd skal fx være virksomme, men må ikke fedte. Produkter til mandehud skal "nå i mål" med få, simple trin, så rutinen kan passes ind i den travle hverdag. Og så skal de selvfølgelig være uden parfume, farve og andre feminine pynteingredienser, der er uden effekt.

Gavekort til vores hudplejeklinik for mænd

 

Ønsker du at glæde din mand, kæreste, søn, ven eller andet med en grundig og maskulin hud- eller hårfjerningsbehandling, så køb et gavekort til vores  hudplejeklinik for mænd i København, centralt placeret på H.C Andersens Boulevard 47. Gavekortet er gyldigt i 3 år og er den perfekte gave til dig selv og manden i dit liv.  

 

Kontakt os på telefon 39 20 55 77 for at bestille en tid. Vi glæder os til at se dig til en behandling med maskulin hudpleje i København.

 

Rabatter kan ikke kombineres