Vi er sommertravlt -HURRA!- så vær i bedre tid med tidsbestilling, end du måske plejer :-) Vi har åbent hele sommeren.

Velkommen til professionel hudpleje til mænd

siden 1998 by Men's Room. Klinik i København og professionel hudplejelinje til hjemmebrug. Men's Room i København er den første og eneste hudplejeklinik lavet til mænd. Mange mænd foretrækker et maskulint og afslappende miljø. Hyggelig afslappende hudplejeklinik over traditionel skønhedsklinik.

Her er alt, inklusive alle behandlinger og produkter, specialdesignet til mænd, mænds vaner og præferencer for maksimalt resultat i deres hjemmeproduktbrug -med minimal indsats.
 


 
 
 

Gavekort til vores hudplejeklinik for mænd

 

Ønsker du at glæde din mand, kæreste, søn, ven eller andet med en grundig og maskulin hud- eller hårfjerningsbehandling, så køb et gavekort til vores hudplejeklinik for mænd i København, centralt placeret på H.C Andersens Boulevard 47. Gavekortet er gyldigt i 3 år og er den perfekte gave til en mand i dit liv. Måske dig selv.

Kontakt os på telefon 39 20 55 77 for at bestille en tid. Vi glæder os til at se dig til en behandling med maskulin hudpleje i København.

Rabatter kan ikke kombineres.


Køb gavekort


 
 

Har mænd brug for behandlinger og hudpleje?


Ja. Mange ved slet ikke, hvad hudpleje kan gøre for dem. Huden kan blive meget flottere, sundere, stærkere og pænere, end du tror, ved god hudpleje -og holde sig stærk og sund livet igennem.

Derfor har vi åbnet Men´s Room - en hudplejeklinik for mænd, hvor behandlinger, indretning og produkter er tilpasset dine behov. Uden du behøver forhåndsviden. Vi guider dig og rådgiver.


Køb vores produkter herVores vision


I Men's Room, skønhedsklinik for mænd i København, er vores mottoer: "Hold det simpelt" og "Vi lover ikke mere, end vi kan holde". Ansigtsbehandling, hårfjerning og korrekt hjemmepleje kan gøre større forskel, end de fleste mænd tror, og vi glæder os til at vise dig det på din egen krop. Hudpleje er en videnskab og vores store passion, og det kan erstatte meget medicin, hvis brugt korrekt.

 


Hos Men’s Room besidder vi landets største ekspertise inden for vores felt. Vi har mangeårig erfaring med hudpleje for mænd i København, specialviden om mænds hud, mænds vaner og deres hudtilstande. Vi ved, hvilke produkter, der er gode til herrehud og -livsstil. Cremer og andre produkter til mænd skal fx være virksomme, men må ikke fedte. Produkter til mandehud skal "nå i mål" med få, simple trin, så rutinen kan passes ind i den travle hverdag. Og så skal de selvfølgelig være uden parfume, farve og andre feminine pynteingredienser, der er uden effekt.