0 vare(r) i kurven

Total pris 0,-

| Gå til kurv

19 år med mænd som speciale. Maskulin hudpleje.
Eksperter i herrehudpleje siden 1998. Gavekort udstedes.

                                          
Vær den bedste udgave af dig selv. Velsoigneret og klar til hverdagen. Køb gavekort til en mand i dit liv, dig selv eller firmaets mandlige personale. Nemt, hurtigt og praktisk at opbevare. Gyldigt i 3 år. Velkommen :-)
 
Køb gavekort her 
Book en rigtig god tid


   eller på 39205577

 
       


 
 

Men's Room er Danmarks hudplejeklinik for mænd siden 1998. Vi har over 18 års erfaring i hudpleje for mænd, specialviden om mænds hud, mænds vaner og hudtilstande. Vi ved, hvilke produkter, der er gode til herrehud og livsstil. Cremer og andre produkter til mænd skal være virksomme og må ikke fedte. Produkter til mandehud skal "nå i mål" med få træk. Uden parfume, farve og andre pynteingredienser, der er uden effekt. Men's Rooms mottoer er: "Hold det simpelt" og "Vi lover ikke mere, end vi kan holde". 
Ansigtsbehandling, hårfjerning og korrekt hjemmepleje kan gøre større forskel, end de fleste mænd og mennesker tror. Hudpleje er en videnskab og vores passion og det kan erstatte meget medicin. Vi besidder landets største ekpertise på vores felt. Vel mødt herinde. Vi glæder os til at se dig.
Rabatter kan ikke kombineres