Shop

Produkter

Se vores effektive og gode
hudplejeprodukter (og web-produktgavekort) til mænd 

Klinik-gavekort

Køb et gavekort til behandling og produkter i klinikken
til en du holder af

Produkter             Forhandlere             Gavekort             Klippekort
Opstartssæt til ansigtspleje, basisprodukter. Step 1, 2, 3.
Opstartssæt efter hårfjerning m. voks.
 Control Cleanser, Step 1

Control Cleanser, Step 1

DKK DKK 245,00

237 ml.

Shave Cleanser, Step 1

Shave Cleanser, Step 1

DKK DKK 245,00

150 ml.

 Repair Spray, Step 2

Repair Spray, Step 2

DKK DKK 255,00

237 ml.

Control Serum, Step 2

Control Serum, Step 2

DKK DKK 545,00

Bestseller. 118 ml.

 Defence Cream, Step 3

Defence Cream, Step 3

DKK DKK 475,00

118 ml.

Repair Oil, Step 3

Repair Oil, Step 3

DKK DKK 485,00

59 ml.

Rygbånd

Rygbånd

DKK DKK 125,00

Ny generation af hudplejeprodukter til mænd

Serien by Men's Room er effektivt behandlende hudplejeprodukter til mænd. Cosmeceuticals, der forbinder hudpleje og behandling i ét. Alle produkter har flere funktioner og kan bruges over hele kroppen. De fremmer hudens egenfunktion og opheling, virker beroligende på vævet og mod infektion og tilstopning. Frem for alt er serien nem at anvende i dagligt brug og forbedrer alle hudtyper. Den kommer med klar vejledning og tilbyder fri adgang til rådgivning af professionelle hudeksperter. Ønsker man en stærk hud med mindst mulig indsats og maksimalt resultat, er by Men's Room indiskutabelt den korteste vej. Hudpleje kan ikke mere end dette. Princippet er at skabe et optimalt miljø for hudens selvreparation og forsvar, så livsstil, hormoner, stress, barbering, stråling, forurening og vejr ikke får samme magt til at skade og evt. fremprovokere hudsygdom, infektion, rødme, tidlig aldring og ardannelse. Serien er udviklet i erfaringsbank mellem klinikkens kunder, specialviden om mænd siden 1998 og branchens skarpeste hjerner. Serien er parabenefri, uden parfume, farve, SD alkohol, mineralske olier og sulfater. Bliv ikke overrasket over lidt prikken og varme i huden i begyndelsen. En behandlende serie kan du nemlig mærke arbejde i huden. 


Hudplejeserien by Men’s Room indeholder 


Shave Cleanser 

Er først og fremmest en sæbefri og plejende skumrens til selv den mest røde og følsomme hud. Det er også en hudplejende barberskum, der bruges på våd hud og både i ansigt og på krop. Den lave pH-værdi afhjælper udtørring og gør den tilmed velegnet til brug i intime områder. Klorhexidin forhindrer infektion, mod skægpest og urenheder. Huden føles helt igennem ren og fugtplejet allerede fra trin 1.


Control Cleanser 

Sæbefri vaskegele, der skummes op og vaskes af. Salicylsyre opløser tilstopninger, renser porer og forhindrer infektion. Den kan også anvendes af brugere med tør og følsom hud. Gerne i badet. Kan anvendes i skægområder, hovedbund og på krop. Bruges også efter voksbehandling for at forhindre infektion og indgroede hår. Lav pH og fugtbindende ingredienser forhindrer udtørring. Rens og pleje allerede fra trin 1.


Repair Spray 3-in-1 

Repair spray er en tre-i-en spray, som kan bruges som fugtspray/toner/aftershave til hele kroppen:
- Den er let at påføre behåret hud
- Afhjælper infektion og tilstopninger
- Binder fugt i huden
- Dulmer, beroliger og heler oprørt, nybarberet, irriteret, solskoldet og betændt hud
- Sænker pH-værdien på huden efter bad og sørger for dybere penetration af evt. efterfølgende produkt og minimerer cremeforbrug
- Kan anvendes i dagens løb over creme i udtørrende perioder med vejrskift, i miljø med lav luftfugtighed og lignende
- God til fugtpleje af hele kroppen og efter al hårfjerning


Hudplejens vigtige trin 2. Control Serum: 

- Avanceret produkt, der forbedrer dine egen hudcellers funktioner
- Mælkesyre og antioxidanter (b.la. vit. A, C, E og Q10) fjerner på daglig basis og skånsomt de døde hudceller, hudorme, indkapslet talg, indgroede hår og infektion
- Via cellesignalstoffer forbedres din egen huds regenerering og produktion af kollagen og elastin
- Dermed er denne serum også et stærkt antiage-produkt, som er forebyggende og helbredende og samtidigt beroligende på hudvævet
- Fugt holdes i huden, så den både er pæn, fungerer bedre og ikke fedter

Control Serum kan anvendes som tillægsprodukt til andre produkter og vil forbedre enhver hudplejerutine. Dette produkt kræver langsom tilvænning gennem to uger. Følg vejledning og forvent prikken og varmefølelse i starten. Seriøs hudpleje kan man mærke arbejde i huden og huden vil med tiden blive beroliget. 


Defence Cream – din huds forsvar mod verden 

Bredspektrede uva- og uvb-filtre beskytter din hud mod stråleskader fra sol og skærmforbrug. SPF 15. En meget hudforbedrende og hudbeskyttende creme, der ikke fedter.
Defence Cream er er en helende, let absorberet og hudbeskyttende ansigtscreme. 2% niacinamid (B3), vitamin A, C, E vil ophele og styrke din hud. Disse ingredienser samt ceramider og økologisk havtorn anvendes til optimal sårheling og bruges også til behandling af eksemhud, rosacea, akne, inflammation og tidlige aldringstegn. 


Tips til mænds hudpleje – hvilket hudplejeprodukter skal mænd undgå? 


Tips til dig med fedtet eller uren hud 

Vær forsigtig med produkter, der kalder sig: Til fedtet og uren hud. Ofte vil det være ren symptombehandling, der forværrer årsagen til din huds mistrivsel. Du må ikke bruge sulfatbaserede vaskegeler, skintonics med alkohol eller cremer helt uden olie, for så udpiner du og tvinger din hud til øget talgproduktion. Derudover øger du risikoen for hudorme og indkapslet talg, der senere vil kunne blive til bumser. Hudpleje er kompliceret, og har du ubalancer, vil du kunne undgå mange fejl og spare fejlkøb ved at få lavet en ansigtsbehandling og få rådgivning af en professionel hudplejer. Meget ofte fejlvurderer man sin egen hudtype og hellere behandle den forsigtigt. Den skal holde (sig pæn) hele livet. Hold dig fra soldyrkning. Det får talgkirtlerne til at vokse.


Tips til dig med tør og eller rød, sart, irriteret hud 

Det vigtigste, du kan gøre for din hud, er at minimere udtørring og direkte sol. Du må holde dig fra sæbe -også den uparfumerede. Sæbe (og aftershave/barbersprit) vil øge din huds problemer. Mange cremer til tør hud er lavet med mineralske olier, der kan stoppe porer til og dermed øge risiko for hudorme og infektion. Udtørret hud er forsvarsløs og i risiko for med tiden at få blodsprængninger og rage alskens problemer til sig. Gør dig selv en tjeneste, og få en målrettet hjemmerutine, der opbygger din huds barriere og forsvar. Der skal være solbeskyttelse i din daglige hudpleje. Regelmæssige ansigtsbehandlinger vil styrke din hud. 


Tips til dig med okay hud, og som bare vil passe godt på den 

Gå uden om sæbe og vaskegele med sulfat men brug en fugtgivende ansigtsrens. Fjern regelmæssigt døde hudceller med frugtsyreserum (evt. Control Serum) eller anden peeling og brug en god målrettet fugtighedscreme, som holder din hud sund og beskytter den mod miljø og solskader. Brug solfaktor 15 eller derover. Få ansigtsbehandlinger indimellem for at holde huden sund. Vid, din hud vil blive mere tør med årene, så mærk efter. Det, der virker for din hud nu, er måske ikke nok om to år. 


Tips til dig, der har problemer med barbering

Nogle tåler bedst maskine, andre tåler kun skraber. Kun du kan finde ud af, hvad er bedst for dig. Barber altid på ren hud. Barberer du med skraber, er de simple råd: Barber ikke mod hårenes vækstretning. Meget følsom hud tåler kun med, andre kan barbere på skrå, men de færreste tåler direkte mod hårretningen. Brug en skum uden parfume, farve og alkohol. Mange ødelægger deres ellers fine hudpleje med dårlig barberskum. Barber dig hverken for tit eller for sjældent (de sidste gælder især folk med krøllede skæghår, for de har ind tendens til at vokse ud, dreje og presse sig ind mod huden med rødme, kløe og hudirritation til følge).

Får du indgroede hår, kan du forsigtigt løfte dem frem med en desinficeret nålespids eller pincet og herefter barbere håret. Træk det ikke ud, så får du bare problemet igen. Tænk over, barberet hud er let såret, så brug efterbehandlingsprodukter, der beroliger og fremmer heling og ikke er fulde af farve og parfume. Mange kan med fordel barbere sig i badet eller efter, hvor huden er ren og hårene har suget vand og er bløde. Det giver en mere skånsom og tættere barbering med mindre risiko for hudproblemer.


Oftest stillede spørgsmål
 

Hvad indeholder hudplejeprodukterne? 

by Men’s Room er lavet med kvalitet for øje. Økologiske planteingredienser, A, B3, C, D og E er vitaminer med høj antioxidativ effekt, Svanemærkegodkendte UV-filtre, fødevaregodkendt konservering er blandt seriens ingredienser. Du kan se den fulde liste af indholdsstoffer ved hvert produkt i shoppen, så du som allergiker kan tjekke, om du kan tåle det eller spørge din hudlæge. Vi er stolte af indholdet, så spørg bare ind. Selv pH-værdien kan du læse om. Det er en behandlende serie, hvor din egen indsats tilføjes den professionelle hudplejekliniks virkemidler men på en måde, hvor produkterne er lette at anvende. Kodeord er mest mulig effekt i færrest mulige træk.

 

Er alle hudplejeprodukterne uden parfume? 

Alle produkter er uden parfume, og den svage duft kommer fra Sandel- og Cedertræ, der fungerer som antioxidanter og mod svampevækst. Al konservering er tilstræbt at være fødevaregodkendt og planteingredienser økologiske. Serien indeholder ikke denatureret alkohol eller mineralske olier, der tilstopper. Kvalitet skal være gennemtænkt.
 

Hvilke hudplejeprodukter egner sig bedst til irriteret hud?

Serien er lavet til at skabe et optimalt ophelingsmiljø og øge din egen huds barrierefunktion, så den bliver så modstandsdygtig og stærk, det er muligt. Det hvad enten man har uren, tør, fedtet, for tidligt ældet eller rød, sart eller kløende hud. Shave Cleanser er renseproduktet til den allermest udsatte hud.

 

Hvilke hudplejeprodukter egner sig bedst til at trimme skæb og tætbarbere skæg?

Både Control Cleanser og Shave Cleanser er velegnet til barbering og gode til at rense skæg helt ned mellem hårene. Shave Cleanser har en særligt fed skum til dem, som foretrækker det. Begge efterlader huden fugtet og er første skridt i en optimal hudplejerutine, der opbygger din egen huds forsvar og styrke. 

 

Hvad bruger man et rygbånd til? 

Rygbånd er et skrubbebånd, der kan anvenders til fjernelse af døde hudceller over hele kroppen også hvor man ikke kan nå. Det tørrer helt op, så du undgår bakterievækst, og det er meget blidere end f.eks. hamphandske.

 

Hvilke hudplejeprodukter anbefaler I at bruge samtidig? 

Du får mest ud af at anvende en serie samlet, men er det en for stor investering, kan man udskifte et produkt ad gangen. Skal du kun vælge ét at starte med, vælg da Control Serum, da det vil forbedre enhver hudpleje, hvad enten du er ny eller rutineret superbruger af produkter, men ellers er rens og creme det mest essentielle.

 

Hvilke hudplejeprodukter er bedst mod tør hud? 

Både Control Cleanser, Shave Cleanser, Repair Spray, Control Serum og Defence Cream er din vej til velbalanceret hud, der hverken er tør eller føles fedtet.


Hvilke hudplejeprodukter egner sig bedst mod akne eller irriteret hud? 

Den største forskel ses ved brug af Control serum. Er din hud meget sart, skal den først tilvænnes med rens og Defence Cream over en uges tid, hvorefter Control Serum langsomt introduceres hver anden dag til hver dag efter en til to uger. Selvom den prikker i starten, er det vejen til robust hud uden problemer. Husk, du altid kan skrive til os efter personlig vejledning.


Kontakt Men’s Room 

Har du behov for rådgivning og vejledning om vores hudplejeprodukter til mænd, eller om hvilke produkter som passer til din hudtype, er du velkommen til at kontakte os på 70878718.